dijous, 12 de gener del 2017

XXVI CONCURS LITERARI SANT JORDI VILA DE SANTA BÀRBARA


Aquest any 2017, se celebra el XXVI Concurs Literari Sant Jordi Vila de Santa Bàrbara. Els premis que es convoquen són:

PREMI DE POESIA, dotat amb 300 € i donat per l’AJUNTAMENT, a un recull d’entre 10 i 25 composicions, de tema lliure; i un accèssit de caràcter local de 60 €, donat per l’AJUNTAMENT.

PREMI D’ASSAIG, dotat amb 300 €, a un estudi d’un mínim de 30 pàgines sobre un tema relacionat amb qualsevol aspecte del poble de Santa Bàrbara (tradicions, història, biografies de personatges famosos o populars, costums, oficis, llegendes i contalles, cuina, cançoners, festes, pagesia, danses, vestuari, dialecte, flora, fauna...) i un accèssit de caràcter local de 60 €, donats ambdós per l’AJUNTAMENT.

El termini d’admissió dels originals acabarà el divendres 17 de març de 2017, a les 13 hores.

El veredicte del jurat es farà públic el dia 7 d’abril de 2017. El mateix dia es donarà a conèixer la data del lliurament dels premis.

Les bases específiques d’aquest concurs es poden consultar a la web municipal www.santabarbara.cat. També es pot realitzar qualsevol consulta a l’Ajuntament de Santa Bàrbara, tels. 977 717 000.

També es convoca el XXVI CONCURS LITERARI ROGELIO FARNÓS, de caràcter local, destinat als alumnes de l’Escola Jaume Balmes de Santa Bàrbara.

Al treball guanyador de cada un dels cicles d’Educació Primària i d’Educació Infantil se li atorgarà un premi consistent en un lot de llibres, donat per l’AJUNTAMENT. A més a més, tots els participants rebran un record commemoratiu.

L’especificació de les bases serà establerta per la mateixa escola.

L’alcalde i regidor de Cultura, Alfred Blanch, creu que aquest concurs que s’organitza des de l’Ajuntament de Santa Bàrbara dóna prestigi a la cultura planera, però sobretot dóna a conèixer el nostre poble a l’exterior, ja que hi ha molts participants d’arreu de Catalunya.

Santa Bàrbara, 2 de gener de 2017 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada